Wie zijn wij

Policy Productions is een samenwerkingsverband van kwaliteitsgedreven en dienende professionals. Naast een vaste kern werken wij in wisselende samenwerkingsverbanden samen met kleine bureaus en zelfstandig adviseurs.Ons kernteam bestaat uit:

- Yolanda Hoogtanders

Strateeg, verbinder en ondernemer. Focus op het ontwikkelen en realiseren van vernieuwende dienstverleningsconcepten en het aansturen van de bijbehorende veranderingen in werkwijze, houding en gedrag. Specialist in samenwerkingsvraagstukken. Ruime ervaring met publieke en non-profit organisaties en lokaal bestuur. Gedegen inhoudelijke kennis van de terreinen dienstverlening, economie, jeugdzorg, participatie, onderwijs, sociale zekerheid, gezondheidszorg en arbeidsmarkt. Betrokken collega met passie, humor en een gezonde dosis relativeringsvermogen.

- Wil Peters

Sterk in strategie ontwikkeling, business development en commercie. Energiek, gepassioneerd en eigenzinnig. Bestuurlijk en operationeel thuis in de private en publieke sector. Koersvast en wendbaar, scherpe analyticus en strateeg met goed gevoel voor politieke verhoudingen en belangen. Mensen inspireren en nieuwe wegen verkennen.